viernes, 23 de septiembre de 2011

Segona Sessió d' Alfabetització digital!!!

En aquesta segona sessió d'alfabetització digital he aprés nous aprenentatges que no sabia o que no hem recordava, ja que hi ha molta relació amb assignatures que he fet el curs passat o també coneixements que vaig aprendre en el cicle informatiu de grau superior d'Educació Infantil.

Durant aquesta sessió vaig aprendre que el més important per portar a terme aquesta assignatura es basa en el treball col·laboratiu entre tots els membres, és a dir, que ens tenim que acostumar a treballar en grup, ja que així treurem més profit i reflexionarem més sobre un tema fet a l'aula i tindrem diferents tipus de vista. A la vegada també treballarem la resolució de conflictes que ens vaguin sorgint al llarg d'aquest procés d' ensenyament-aprenentatge.

Quan ens van dir a l'aula que teniem que crear aquest blog, inicialment, hem vaig posar molt nerviosa, perquè mai havia treballat amb aquest programa i llavors no sabia com es tenia que fer. Però, a la mateixa vegada hem va agradar tenir aquesta sensació, perquè hem va fer pensar, rumiar, extreure informació que tenia oblidada i a la vegada síntetitzar la informació.

Per tant, crec que la idea de no conformar-me amb un primer moment dels meus aprenentatges sinó intentar reflexionar constantment en ells, aixó fa que hem provoqués una motivació  respecta aquesta assignatura. A més, per la nostra professió de ser mestres d' educació infantil ens comportarà tenir que ampliar i reflexionar constantment sobre els nostres aprenentatges i així ens anirem formar com a bones mestres, ja que és el meu objectiu principal.Petons i fins un altre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario