viernes, 13 de enero de 2012

10/1/12

Aquesta ha estat la primera sessió després de les vacances de Nadal. La professora ens ha demanat continuar amb l'exercici que van deixar abans de les desitjades vacances, que , per cert, van estar plenes de feina, estudis i treballs de la Universitat. La practica era la realització d’un vídeo animat per mitja del programa Corel draft. Tant Jo com els meus companys hem estat treballant durament per tal de poder un exercici apropiat als requeriments de la mestra.
La part més laboriosa ha estat la realització de la escena principal ,des de la qual partia el vídeo animat. Els problemes han estat, bàsicament, amb la realització del dibuix- paisatge, on una muntanya ,uns ocells i un Sol servien de escenari. A la part central, una cistella , similar a la que els volateries utilitzen per buscar bolets, esperava a que dues fruites “ animades “ ( un kiwi i una maduixa) caminaven fins ficar-se dintre d’ aquesta. Una vegada la imatge principal estava terminada, la resta de l exercici, consistent en realitzar petites modificacions perquè, una vegada es pugui visualitzar per mitja del programa movie makert, la imatge cobri “vida”.
La meva sensació ha estat de trobar-me una mica desconcertada però, mica en mica, m’he centrat i he pogut saber una mica millor com era el funcionament de aquest complex programa. Aquesta sessió, a nivell de conclusió, crec ha estat una de les més laborioses que hem realitzat durant aquesta assignatura, donat la complexitat de l’exercici a realitzat.
Penso que com a futura mestre d’educació infantil podem emprar aquest programa per realitzar activitats lúdiques com ara la realització d’un conte, documental,etc. Fins un altre dia bloggers/es!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario