viernes, 2 de diciembre de 2011

1/12/11

Hola bloggers/es!! La sessió d’avui ha estat destinada a la realització de les exposicions grupals.  Crec que ha estat una sessió força instructiva, ja que hem pogut conèixer multitud de recursos educatius que tenen  les TIC com a base. 
A més, he de dir que totes les exposicions m’han ajudat a donar-me de totes les possibilitats que tenim amb els nens/es amb les tecnologies. Així doncs, penso que han estat molt visuals i a més totes ens hem centrat en el nostre àmbit d’educació (0 a 6 anys).Ha estat molt bé realitzar aquesta pràctica, perquè hem pogut aprendre de totes i m'ha fet adonar que hi ha aplicacions de les TIC a les aules que mai m'havia plantejat, com per exemple, utilitzar les TIC per realitzar les rutines de la classe, com passar llista, etc... És necessari que els infants desenvolupin també el llenguatge tecnològic ja que es fonamental a l'època de la que formem part.
Com a conclusió m’ agradaria dir que hem creiem que és bàsic fomentar la comunicació, ja que els diferents llenguatges ens serveixen per representar la realitat, per comunicar-nos i també per crear i això ho hem de fer  treballen de forma lúdica i dinàmica i així aquest infants tindran els instruments de comunicació, expressió i representació necessaris per poder comprendre, crear i actuar en el món que els envolta. Fins un altre dia bloggers/es!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario