martes, 29 de noviembre de 2011

29/11/11

Hola bloggers/es!! Durant aquesta sessió de classe hem treballat amb el programa de Power point, hem aprés a realitzar hipervincles.
Personalment, penso que és molt important saber realitzar hipervincles i a més saber emprar aquest programa anomenat power point.  He de dir que ja havia treballar amb aquest programa i per tant no era nou per mi, però he de dir que aquesta classe m’ha semblat molt interessant, ja que està molt relacionada amb l’educació infantil.
La tasca que hem de realitzar consisteix en fer una activitat per nens/es en el programa de power point, on hem d’emprar diferents hipervincles, aquests es poden fer a partir de preguntes o de fotografies. Els infants han de contestar i depenent de la seva resposta (si era correcte o no) l’hem de dirigir a una altre diapositiva del Power, on aquesta felicités a l’infant de si havia encertat o si s’ha equivocat, l’haurà de tornar a fer.
Per finalitzar m’agradaria acabant dient que amb la meva companya, Cristina Sevilla, hem tingut des de el principi clar el que volíem realitzar i com volíem que fos, però encara estem retocant i acabant aquest joc interactiu. Fins un altre dia bloggers/es!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario