martes, 4 de octubre de 2011

4/10/2011

Hola bloggers/es!! Avui en  la classe d’Àngels hem tractat un tema important dintre d’aquesta assignatura que ha sigut la imatge digital i els colors.  En aquesta cinquena sessió la hem dedicat per parla sobre els diferents tipus de fotografies que ens podem trobar i les seves característiques.
Després d’ haver realitzat aquesta sessió he aprés com podem tractar las fotografies que nosaltres realitzem i que després les podem retocar. Perquè no us ha passat que voleu retoca una fotografia i sense adornar-vos la empitjoreu. Després d’ haver realitzat aquesta classe he aprés com puc solucionar el problema anterior que he plantejat.
Cal dir que veure les imatges fetes per els quatres autors(Dr. Moreau, Christofer Gilbert, Erik Johannson i Art fotogràfic) m’agrada’t moltíssim , ja que tots aquests tenen aspectes en comuns,però a la mateixa vegada són diferents, i són fotografies que es fan a partir d’ un muntatge. A més, m’he adonat que són uns autors molts creatius i originals a l’hora de prendre les fotografies.
Per finalitzar voldria dir que després d’haver realitzat aquesta sessió m’ha quedat la curiositat de seguir investigant sobre aquests autors i sobre com es pot tractar la fotografia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario