domingo, 20 de noviembre de 2011

15/11/11

Hola bloggers/es!! En aquesta sessió he aprés com realitzar un moodle i les seves tasques. A més, també he aprés com es pot posar bonica la pàgina, posen un calendari amb les tasques que s’han de realitzar, a més a més, es pot fer un calendari on poses les teves notes de recordatoris, etc.
Amb aquest programa anomenat Moodle pot posar diferents activitats que han de realitzar els alumnes com ara fer sopa de lletres, mots encreuats, pujar fotografies, fer debat entre els estudiants, entre altres.
Per tant, penso que aquesta eina és molt útil per el nostre futur com educadores infantils, ja que ho podrem emprar per comunicar-nos amb les famílies, posar informacions sobre les sortides, a més a més, els nens/es podran realitzar les activitats que hi ha en aquest programa per així anar-los introduint al món de les tecnologies.
Cal dir que aquest programa és una mica difícil, però que a poc a poc li vas agafant el fil i arribes a fer-ho de forma satisfactòria, encara que ens vagi sorgint dubtes en la seva realització.
Per finalitzar, m’agradaria acabar dient que penso que és un recurs molt útil i que ara penso que aprés un nou coneixement que me serà útil i enriquidor pel meu futur professional. Fins un altres bloggers/es!!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario