miércoles, 9 de noviembre de 2011

8/11/11

 Hola bloggers/es!! Avui en la sessió de  classe hem treballat aspectes relacionats amb la presentació d'un text de manera efectiva. Més concretament, hem treballat aspectes relacionats amb la llegibilitat d'un text.
Penso que aquesta activitat ha sigut satisfactòria  perquè en el nostre futur professional com a educadora infantil haurem de fer una sèrie de presentacions les quals haurem de tenir en compte els aspectes treballats en aquesta sessió.. En la majoria dels casos, el power point i els suports informàtics en general, seran la nostra eina més eficaç per tal de poder transmetre allò que volen.
El format que jo empro als meus treballs són : Arial Nº 12, interlineat de 1,5 i justificació del conjunt del escrit. Aquest es un dels formats idonis encara que el numero de la lletra ha de ser 14.
Resulta molt curiós com, amb el simple ús de segons quins formats, segons quines combinacions de colors o segons quin tipus de lletra, entre d'altres aspectes, poden ajudar a captar l'atenció del públic o bé, al contrari, fer-los "desconnectar de la explicació per complert. D'igual manera, en la confecció de qualsevol tipus de treball fent ús de eines informàtiques, es precís aportar models de presentació que ajudin a entendre el contingut del text.  Fins un altre bloggers/es!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario