viernes, 25 de noviembre de 2011

24/11/11

Hola bloggers/es !!  Durant aquesta sessió feta amb el Joan-anton hem pogut resoldre dubtes que tenim respecte als projectes que hem de realitzar.  Durant aquest hora i mitjà d’avui hem pogut avançar amb els diferents treballs que hem de realitzar en grup i exposar pròximament davant del grup-classe.

 A més, el Joan-Anton ha anant mirant cada grup sobre el que diríem en la exposició i a més ens ha dit aspectes que hem de millorar com ara en el meu cas i el meu grup que per millorar el nostre power és fer una conclusió ,però que la resta estava molt bé. A més, el fet de treballar amb el nostre grup ens ha ajudat per resoldre dubtes que teníem entre nosaltres i a més arribar a un acord.

A més, el Joan-Anton ens ha comentat en què consistirà el projecte final de l’assignatura. Per tant, trobo que ha estat una classe molt profitosa per poder fer el treball en grup i alhora poder parlar amb el mestre per aclarir dubtes que ens havien quedat enlaire.

Per finalitzar m’agradaria dir que com a futures mestres haurem de realitzar sessions per aclarir possibles dubtes que hi hagi respecte alguna activitat ha realitzar o activitats que ja s’hagin fet.  Fins un altre dia bloggers/es!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario